Äntligen är det klart! Vi på Jönköping E-sportförening kan nu presentera våra två nya lag i Counter-Strike Global Offensive.

A-laget
A-laget spelar i Sveriges största liga -Elitserien, i gruppen Regionsserien SYD. Laget ligger just nu på andra plats och fightas om att ta klivet upp till högsta serien.

Att vi får äran att arbeta med lokala spelare gör oss stolta och det är ett bevis på att vi uppfostrar våra ungdomar mot rätt riktning. Nu står spelarna för många timmar av träning och coaching för att ta sig till nästa nivå!

Rasmuz Samuelsson som är ansvarig för laget har stora planer med hur vi kan arbeta mer med lokala spelare. Mer om det kommer vid senare skede.

Junior-laget
Juniorlaget består av fyra spelare som alla har samma mål -att lära sig av de äldre spelarna och att en dag få spela för A-laget. Det viktigaste för killarna är att ha roligt och att växa tillsammans som lag för att ta sig till högre nivåer under året.

Zätha Lord som är ansvarig för laget fullkomligt älskar att vara med på denna resa och brinner extra mycket för att göra allt för att fler ungdomar ska våga ta steget in i e-sportens värld.

Laget letar nu efter sin femte spelare för att fullända sitt team. Är du en av dem? -Ansök redan idag!


Vårt uppdrag är att bli grunden för e-sportstillväxten på gräsrotsnivå för de som vill bli bättre spelare. Vi kommer erbjuda träningsmöjligheter, workshops och andra resurser som kan hjälpa till att utveckla spelarnas färdigheter. Vi tror att en stark gräsrotsnivå är avgörande för att bygga en hållbar och engagerad spelarkommunitet i Småland, och vi är engagerade i att stödja våra spelares individuella utveckling och tillväxt.

Vi tittar även på ett B- och C-lag för de som drömmer om att vara en del av vår gemenskap.