TESTA PÅ ESPORT


Testa på e-sport – helt gratis!

Vi är otroligt tacksamma att ha tillgång till en fysisk arena där våra medlemmar har möjlighet att dyka in i e-sportens värld. Gameffect är med och sponsrar oss med möjligheten att nyttja deras lokaler som är maxade till bredden med gaming-stationer, och det ska vi självklart utnyttja!

På tisdagar mellan 16 och 19 är det gratis för alla våra medlemmar att vara med och lära sig vad e-sporten innebär. Både företrädare för föreningen och personal från Gameffect kommer vara på plats för att hjälpa er komma igång och lära er de spel som intresserar er. Allt för att ni ska komma igång och lära känna både gemenskapen och tävlingen!

Det som är viktigt, förutom det tidigare nämnda medlemskapet, är att alla våra medlemmar företräder föreningen. Det betyder att tillställningen vilar på våra värdegrunder.

Vi ska alla vara välkomnande mot varandra – oavsett vem man är, hur duktig man är eller vilka premisser man har så har vi en god respekt mellan varandra.

Det går han i hand med nästa punkt – delaktighet. Är du bra på ett spel och vill dela med dig tips för att hjälpa andra? Erbjud dina färdigheter så vi alla kan utvecklas tillsammans! Alla ska ha möjlighet att vara med i vår gemenskap.

Sist men inte minst så är det viktigt att komma ihåg varför vi gör detta; för glädjen. Att spela är kul, att bli duktig är motiverande men att bli bättre tillsammans är glädje. Vinna eller förlora, i sol eller regn, i lagg och i paus – vi är här för att ha kul.

På Tändsticksgränd 16, där Gameffect hör hemma, gäller även deras regler när vi använder deras lokaler. Man uppträder respektfullt och föredömligt, man håller en god ton och man behandlar andra som man själv vill bli behandlad. Man värnar om den plats vi fått tillgång till och medhavd mat och dryck förtärs inte inne i lokalen.

Ledare och personal kommer finnas på plats för att se till att allt dessa följs och att vi kan påbörja Jönköpings nyaste och mest spännande föreningsaktivitet! Har du en kompis som vill följa med? Allt hen behöver göra är att bli medlem – och det kan man självklart bli på plats. Det är kostnadsfritt att gå med, och dessa evenemang är också självklart kostnadsfria att delta i.

Stort tack till Gameffect, men allra mest stort tack till alla våra medlemmar. Utan er så kan vi inte göra dessa saker!

Vill du vara med och hjälpa till att genomföra dessa evenemang? Prata gärna med någon av våra styrelsemedlemmar så ska vi göra allt vi kan för att du ska kunna bidra på det sätt du känner dig bäst lämpad för!

Tisdagar, 16:00 till 19:00, hos Gameffect på Tändsticksgränd 16.

E-sporten är till för alla!