MINECRAFT

VÄLKOMMEN TILL

minecraft

Välkommen till Jönköpings E-sports förenings Minecraft-turneringar! Vi erbjuder en unik och förstklassig spelupplevelse för alla Minecraft-entusiaster. Våra turneringar, som äger rum i den populära Java Edition version 1.8, är öppna för spelare av alla kunskapsnivåer.

Om Oss

Jönköpings E-sports förening är en ideell organisation som arbetar för att främja e-sport i Jönköping och dess omgivningar. Vi brinner för att skapa en dynamisk och engagerande e-sportgemenskap. Vårt primära fokus ligger på Minecraft Java Edition PvP-turneringar i det spännande 1.8-formatet.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg och säker miljö för alla spelare att delta i. Vår förening strävar efter att skapa en inkluderande atmosfär där alla Minecraft-spelare kan känna sig välkomna. Oavsett om du är en erfaren tävlingsspelare eller nybörjare, finns det något för dig hos oss.

Gå med i vår Discord-gemenskap och anmäl dig till våra turneringar redan idag för att ta del av spänningen och möjligheten att utveckla dina Minecraft-färdigheter. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt växande nätverk av passionerade spelare och skapa minnesvärda stunder tillsammans!

KOMMANDE

turneringar

LÄNSKAMPEN 2023

Kval 19 - 20 maj - 16:00

INFO

server

IP ADRESS

192.192.192.80

SERVER VERSION

1.8 - 1.19.2 Java Edition

VÅRA

MINIGAMES

Survival Games
Klicka här
Spleef
Klicka här
TNT Run
Klicka här
Capture The Flag
Klicka här
TNT Tag
Klicka här
Previous
Next

TURNERINGS

REGLER

§ 1.1 Ingen crossteaming.

Du får inte samarbeta med andra än ditt egna lag. Detta kallas för crossteaming och är strikt förbjuden.

§ 1.2 Användning av fusk

All Hårdvara/Mjukvara som ger dig en fördel över övriga spelare är helt förbjuden. Det är tillåtet att använda estetiska klienter/mods som inte ger dig en fördel i spelet. Exempel på dessa estetiska klienter/mods finns nedan:

– Badlion Client
– Lunar Client
– Feather Client
– Fullbright Mod

§ 1.3 Exploits

Det är inte tillåtet att använda sig av exploits i mappen eller våra plugins. Rapportera dessa genast till en Moderator om du stöter på något.

§ 1.4 Chatt

Var respektfull mot andra spelare i chatten. Alla Discord reglerna gäller även I minecraft.

Checka in vår minecraft

Discord