Wow, vilken fantastisk start på höstlovet! 🍂

Under helgen har vi haft äran att vara en del av det episka höstlovsLanet som hölls på Huskvarna Folkets Park! Det har varit två dagar fullspäckade med spänning, kreativitet och underhållning för alla åldrar. Här är en liten sammanfattning av vad som hände:

🎮 Gaming: Vi fick äran att arrangera en rad gaming-aktiviteter under helgen. Barnen fick möjlighet att testa olika plattformar, inklusive dator, PS5, Nintendo Switch och VR. Det var verkligen en upplevelse att se deras entusiasm och skicklighet!

🏆 Turneringar: Lanet erbjöd en mängd olika turneringar, inklusive Minecraft, Fortnite och den populära BottleFlip. Det var tävling på hög nivå och adrenalinet var högt!

🎁 Priser: Vi hade inte mindre än två fantastiska utlottningar varje dag, med priser som inkluderade Lan-biljetter till Dreamhack, värdebevis på Gameffect, goodiebags och massor av roliga spel. Grattis till alla vinnarna!

Vi vill ta tillfället i akt att rikta ett stort tack till Huskvarna Folkets Park för att arrangera ännu ett minnesvärt Lan och för att ha förlitat er på oss för gaming-aktiviteterna. Ett stort tack går också till alla inblandade som gjorde dessa dagar enastående för alla barn och ungdomar!

Tack även till Jönköping – City of DreamHack och Gameffect för ert stöd och samarbete. Vi ser fram emot många fler fantastiska evenemang tillsammans i framtiden! 💫🎉