FIVEM

VÄLKOMMEN TILL

FIVEm roleplay

Varför UltraSharp RP

Vi har en Community som är familjär och att vi alla älskar Rollspel. Vårat community skapades av spelare för spelare. Här skapar du kontakter och vänner som vi värnar om. Vi har högt i tak när det kommer till ditt rollspelande

Våran Strukturering

För att bygga upp ett stabilt community arbetar vi med olika positioner, där det alltid finns en stabil grund med olika positioner, vi arbetar ur en förenings uppbyggnad likt demokratiska beslut med styrlese och medlemmar. Vårt högsta fokus är alltid att värna om allas lika värde och åsikter. 

INFO

SERVER

IP ADRESS

cfx.re/join/yrv9ej

Bredband

1000/1000 mbit

CPU

XEON E5-2680V2

Ram

256GB

Version

ESX Legacy

OM

SERVERn

SÄKERHET

För att garantera spelarnas upplevelse på vår server, har vi installerat starka brandväggar och använder säkra servrar för att säkerställa en stabil servermiljö.

SUPPORT

Vi erbjuder snabbt stöd via vår Discord och vårt supportteam kan hjälpa dig med alla dina problem!

KVALITE

Vi kan garantera hög kvalitet på våra scripts, server och personal vilket säkerställer en optimal upplevelse för er.

regler

§ 1.1 Att vara Medlem

Det är viktigt att känna sig trygg för att ingå i en gemenskap. Vi vill att varenda medlem ska kunna ingå i vår gemenskap och veta att vi finns till för att skapa en miljö där de kan vara sig själva.
Inkludering, integration och jämställdhet är tre pelare som vår förening vilar på. Uppepå den ska vi bygga massa roliga aktiviteter – med respekt för varandra.
Som Medlem är du en representant av gemenskapen. Du har aktiv påverkan på hur serverns utveckling ska ske. Medlemskapet bygger på skyldigheter och rättigheter där du har strikta regler att följa för att bygga upp gemenskapen på ett så bra sätt som möjligt.

§ 1.2 Deltagande i andra FiveM gemenskaper.

Deltagande i andra FiveM gemskaper är strick förbjudet och kommer leda till indraget medlemskap omedelbart.

§ 1.3 Delaktighet

Föreningens verksamhet bygger idag på samverkan med olika samarbetspartners. Vi vill skapa evenemang som förespråkar deltagande, och det är viktigt för oss att alla medlemmar ska ha förutsättningar för att kunna delta. Därför är vårt medlemskap gratis.
De samarbeten vi bygger kommer vila på en grund där vi alltid kommer förespråka inkludering och att riva de barriärer som hindrar folk från att kunna vara delaktiga inom e-sport.

§ 1.4 Att sitta i discorden när man spelar

Medlemmar förväntas vara kontaktbara och sitta i discord under tiden de befinner sig aktiva på FiveM servern.

§ 1.5 Representerande av servern

Vi på Jönköpings Esport medverkar till öppna diskussioner där vi diskuterar och argumenterar för våran sak, vi står för att alla medlemmar ska ha ett demokratiskt inflytande. Men att föra någon slags smutskastning eller påhopp mot gemenskapen i syfte att försöka smutskasta kommer leda till omedelbar borttagning av roller. Medlemmar ska alltid verka för serverns bästa.

§ 1.6 Vid brytning av reglerna

Förutom ovanstående regler så måste alla följa våra FiveM regler och andra regler som vi har och går efter Alla måste följa våra regler.

§ 1.7 Glädje

Det absolut viktigaste med aktiviteter är att ha kul. Alla ska ta med sig glädje och gemenskap från våra aktiviteter. Därför är det också viktigt för oss att våra medlemmar förmedlar sina önskemål, sina intressen och vad som motiverar dem – så att vi kan lyssna och göra allt vi kan för föreningens medlemmar.

server bilder

JOINA VÅR

gemenskap

Forum

Välkommen till forumet

Discord

Gå med i våran Discord