arrangemang

TESTA PÅ E-SPORT

GRATIS FÖR ALLA MEDLEMMAR

Vi är otroligt tacksamma att ha tillgång till en fysisk arena där våra medlemmar har möjlighet att dyka in i e-sportens värld. Gameffect är med och sponsrar oss med möjligheten att nyttja deras lokaler som är maxade till bredden med gaming-stationer, och det ska vi självklart utnyttja!

På tisdagar mellan 16 och 19 är det gratis för alla våra medlemmar att vara med och lära sig vad e-sporten innebär. Både företrädare för föreningen och personal från Gameffect kommer vara på plats för att hjälpa er komma igång och lära er de spel som intresserar er. Allt för att ni ska komma igång och lära känna både gemenskapen och tävlingen!

träna e-sport cs:go

GRATIS FÖR ALLA MEDLEMMAR

Ranka upp ditt spel med oss i Jönköpings E-sportförening!

Sitter du och funderar på vad som saknas för att nå nästa rank, eller levla upp ditt spelande? På onsdagar mellan 16:00 och 19:00 kommer vi få möjlighet att vara på Gameffect för att fokusera på hur man blir en bättre spelare. I början kommer vi kolla närmare på CS:GO, League of Legends och FIFA 23.

Det finns inte många föreningar som fått möjligheten vi fått med Gameffect som samarbetspartner. De sponsrar oss, och därigenom alla medlemmar, med att få nyttja deras gaming center för våra föreningsaktiviteter.